Waar kunnen we je verder mee helpen?

De Customer Journey gefaciliteerd voor de reiswereld

De toeristische sector is continu in beweging en daardoor ook een snel veranderende sector. Daarom investeert Vuelandia voortdurend in nieuwe ontwikkelingen waar onze klanten van profiteren. Wij stellen bedrijven in staat om hun klanten uitstekend te adviseren en tegelijk de eigen marge te bepalen door slimme combinaties. We laten klanten graag meeprofiteren van onze scherpe inkoop en specialistische kennis.

Vuelandia verzorgt voor Touroperators, Reisagenten, zelfstandige reisagenten ZRA, Retail en bedrijven die reisproducten willen verkopen de inkoop en distributie van reisproducten zoals vliegtickets, hotels, autohuur. Vuelandia kan als global player op het gebied van leisure IATA ticketing de contracting van vliegtickets en alle reisgerelateerde producten overnemen. Maar daarnaast ook de benodigde techniek. Voor zowel kleine ondernemers als voor grote bedrijven kunnen wij deze diensten leveren. Hierbij kunnen wij inspelen op specifieke wensen en onze klant een exclusieve dienstverlening aanbieden.  Door slimme inkoop van reisproducten kunnen wij de tarieven rendabeler maken en zo ook jou helpen een kostenbesparing te realiseren.

Wij komen graag met jou in gesprek! Innovatie qua technologie en conceptontwikkeling voor travel business-cases zien wij als interessante uitdagingen voor het bereiken van nieuwe doelen en vruchtbare samenwerkingen: “No nonsense, can do!”

Maak een afspraak