Onder het mom “geen tijd verdoen” introduceren wij vanaf vandaag de Vuelandia Group Tool. Alweer zo’n slim stukje software van Vuelandia  waarin jij als reisagent eenvoudig en snel jouw groepsaanvragen kunt doen voor hotelboekingen.

6378710c-66bc-4299-b8ff-744b6a449a3f

Zoek op land en plaats, soort accommodatie en rating. Een maximaal budget te besteden? Ook dat kun je aangeven in je zoekopdracht. En omdat met iedere groep ook de type kamers kunnen verschillen kun je ook aangeven welk type kamers je wenst en hoeveel, bijvoorbeeld single, double, triple, child of adult,  junior suite of een andere type kamer. Specifieke en aanvullende wensen? Vermeld deze dan in het Engels in het veld Notes.

5ee0976f-7aad-405e-a0ed-f3faa48006c6

Het makkelijke aan onze tool is dat je zelf de boeking in de gaten kunt houden. Je krijgt automatisch een e-mail met daarin de verschillende hotelopties en vanuit hier kun jij zelf een beslissing maken voor welk hotel je gaat.

Ook gebruik maken van deze Vuelandia Group Tool, maar heb je nog geen toegang tot de Vuelandia Travel Navigator, het slimme Alles in één dashboard dat onmisbaar is voor iedere reisagent die reizen wilt boeken? Registreer dan vandaag nog jouw agentschap en je krijgt toegang tot de uitgebreide Reisproducten-portefeuille van Vuelandia. Registreren kan via deze link.