klmwerelddealweken_logoDe werelddeals in 2019

Meestal zijn er bij KLM twee keer per jaar Werelddeal Weken, die circa twee weken duren. Dan vind je goedkope vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen. Dit jaar gingen ze van start op 10 januari en 29 augustus. Dit najaar doet Vuelandia er nog een leuke extra korting bovenop: boek je gedurende de KLM Werelddeal Weken bij Vuelandia KLM Werelddeal vliegtickets, dan betaal je maar €7,50 fee per boeking*. De volgende KLM Werelddeal Weken zijn naar verwachting begin januari 2020.

* alleen geldig bij online boekingen

KLM vluchten

KLM is de oudste vliegtuigmaatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Op 7 oktober 1919 werd de airline opgericht en sinds 2004 maakt KLM deel uit van de KLM / AIR FRANCE-groep. Door het bundelen van de netwerken van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, is vanuit of via Schiphol nagenoeg elke plaats in de wereld bereikbaar. KLM vliegt op dit moment op 165 wereldwijde bestemmingen, waarvan 76 intercontinentale- en 87 Europese bestemmingen.

KLM’s Stoelkeuze

KLM heeft een uitgebreide stoelenselectie op vluchten binnen Europa of intercontinentaal.

Reisklassen

De reis is net zo belangrijk als de bestemming bereiken. KLM zorgt er dan ook voor dat jouw klant in elke klasse volop kan genieten van een inspirerende reis.

Een ergonomische stoel, door topchefs bereide maaltijden en diverse opties om de reis van jouw klant extra aangenaam te maken.

Economy Class op intercontinentale vluchten

Ontdek de hoge standaard van KLM Economy Class op intercontinentale vluchten en maak een keuze uit meerdere stoelen en maaltijden.

Voor vertrek

 • Check in hoe en wanneer je wilt: online, met uw mobiele telefoon, via een kiosk of aan de balie op de luchthaven.
 • Geef de bagage af bij een selfservice bagageafgiftepunt of een regulier afgiftepunt en jouw klant is klaar voor vertrek.
 • Ga online taxfree winkelen voor vertrek. Geef online de bestelling door en ontvang de aankopen aan boord. Lees meer over Shop@KLM

Aan boord

 • Zak heerlijk onderuit in een ergonomische stoel met een kussen en een dekentje of verwen jezelf met een extra comfortabele stoel.
 • Neem een exemplaar van Holland Herald, KLM’s inflight magazine, mee.
 • Geniet van een heerlijke maaltijd en kies uit diverse warme en koude dranken, met of zonder alcohol. Jouw klant kan ook een speciale maaltijd bestellen die op medische, religieuze of andere speciale dieetwensen is afgestemd.
 • Geniet van je persoonlijke entertainmentsysteem en KLM-koptelefoon (je kunt ook je eigen koptelefoon gebruiken).
 • Profiteer van aanbiedingen in het winkelaanbod van KLM aan boord.

Economy Class op Europese vluchten

Zelfs op korte vluchten kun je comfortabel reizen.

Voor vertrek

 • Check in hoe en wanneer je wilt: online, met je mobiele telefoon, via een kiosk of aan de balie op de luchthaven.
 • Geef je bagage af bij een selfservice bagageafgiftepunt of een regulier afgiftepunt en je bent klaar voor vertrek.


Aan boord

 • Zak heerlijk onderuit in een ergonomische stoel of verwen jezelf met meer comfort.
 • Onderweg serveert KLM een snack of een dagverse sandwich, afhankelijk van de duur van de vlucht en het moment van de dag.
 • Kies uit diverse warme en koude dranken, alcoholisch en non-alcoholisch.
 • Neem je eigen exemplaar van Holland Herald mee, KLM’s inflight magazine.
 • Als de vlucht langer dan 90 minuten duurt, kun je aan boord winkelen.

Geniet van comfort en tijdbesparende services tijdens uw vlucht binnen Europa. In de Europe Business Class ervaren jouw klanten het gemak van een volledig flexibele boeking waarmee je hun vlucht kunt wijzigen wanneer je wilt

Ervaar comfort al voordat u aan boord gaat:

 • Extra bagage meenemen
 • Bezoek de KLM Crown-lounges en de lounges van hun partners

SkyPriority
Jouw klant heeft voorrang bij het inchecken en de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de veiligheids- en paspoortcontrole, en voorrang bij het aan boord gaan en het afhalen van de bagage. Reist jouw klant in KLM Business Class of is hij/zij een Flying Blue Gold- of Platinum-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-passagier? Volg dan de rode SkyPriority-borden die wereldwijd op steeds meer luchthavens te vinden zijn.
Aan boord
Ga met voorrang aan boord van het toestel en geniet van zeeën aan persoonlijke ruimte. In rijen met drie stoelen houden we alle middelste stoelen vrij. Zo heeft jouw klant altijd een stoel aan het raam of aan het gangpad!

 • Stoel met extra beenruimte die verder naar achteren verstelbaar is
 • Stroomvoorziening bij de stoel in onze Boeing 737-700, -800 en -900 toestellen

Van een luxe ontbijt tot een heerlijke driegangenmaaltijd: afhankelijk van het tijdstip en de duur van de vlucht krijgt jouw klant een warme maaltijd, sandwich, salade of tapasgerecht en meerdere snacks geserveerd.

Natuurlijk zullen de stewards en stewardessen proberen alle speciale wensen te vervullen. KLM’s Europe Business Class bevindt zich vooraan in de cabine, zodat jouw klant na aankomst als een van de eersten van boord kunt.

Upgrade naar Europe Business Class?

Genieten van het comfort, de tijdbesparende diensten en de aandacht voor detail in Business Class van KLM? Lees hier meer over de opties van upgrades.

Geniet tijdens uw intercontinentale vlucht van comfort, aandacht voor detail en persoonlijke service. Wij zorgen ervoor dat uw reis voorbij vliegt!

Met een Business Class-ticket kun je eenvoudig een vlucht aanpassen aan de reisplannen van jouw klant. Maar er zijn meer voordelen:

 • Extra bagage meenemen
 • Je kunt de KLM Crown-lounges en de lounges van KLM’s partners bezoeken

 

SkyPriority
Jouw klant heeft voorrang bij het inchecken en bij de bagageafgifte,  gaat sneller door de veiligheids- en paspoortcontrole, en  heeft voorrang bij het aan boord gaan en het afhalen van uw bagage. Reist jouw klant in KLM Business Class of is jouw klant Flying Blue Gold- of Platinum-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-passagier? Volg dan de rode SkyPriority-borden die wereldwijd op steeds meer luchthavens te vinden zijn.

Aan boord
Laat zorgen varen in de World Business Class-stoelen van KLM. Of je nu een dutje wilt doen of even wilt werken, jouw klant komt fris en volledig uitgerust aan op de bestemming:

 • Full-flatstoel 200-207 cm (78-81 in)
 • Privacyscherm
 • Persoonlijk entertainmentscherm
 • Stroomvoorziening bij de stoel
 • Een World Business Class-toilettasje ontworpen door de Nederlandse designer Jan Taminiau

Geniet van de keuze uit heerlijke driegangenmenu’s, speciaal bereid door Nederlandse topkoks. Alle maaltijden worden geserveerd op prachtig Marcel Wanders servies vergezeld van een uitstekend glas wijn of een ander drankje naar keuze.

Heeft jouw klant speciale wensen, dan doet KLM er alles aan die te vervullen. En natuurlijk krijgt uw klant van ons het beroemde Delfts blauwe miniatuurhuisje met echte Hollandse jenever als aandenken!

 

Upgrade naar World Business Class?

Genieten van het comfort, de tijdbesparende diensten en de aandacht voor detail in Business Class van KLM? Lees hier meer over de opties van upgrades.

*bronvermelding: teksten & archiefbeelden afkomstig van klm.com en klm100.com.