De Vuelandia BBQ op vrijdag 5 juli gemist? Je kunt je nog tot 26 juli a.s. aanmelden voor alweer de laatste Vuelandia BBQ van deze zomer!

Ben je geïnteresseerd naar de laatste ontwikkelingen en trends in de luchtvaart? En benieuwd naar diverse nieuwe mogelijkheden van Vuelandia systemen? Zin in een educatieve presentatie in Hoofddorp, gecombineerd met een BBQ op het dakterras van Vuelandia? We heten je van harte welkom in Hoofddorp. Meld je snel aan voor de Vuelandia BBQ op vrijdag 2 augustus aanstaande!

AANMELDEN KAN VIA DEZE BUTTON

Let op: inschrijven kan t/m vrijdag 26 juli!

Vooraf aan deze BBQ brengen jou ook graag op de hoogte van alle nieuwtjes en geven een nadere toelichting op de directe verbinding met luchtvaartmaatschappijen waaronder onze vertrouwde KLM. De Vuelandia Travel Navigator biedt nu nog meer mogelijkheden, ook met hotels, packages en autohuur. Tijdens deze presentatie ontvang je alle informatie en tips.

Aansluitend op het educatieve gedeelte, is het tijd voor een hapje en een drankje! Dan bereidt onze huis-top-sterren kok de beste steaks en lekkerste saté! Mét een verfrissende rosé, een frisje of een cool beer toasten wij dan graag samen met jou op onze goede samenwerking!

De 2e Vuelandia BBQ (en laatste voor dit jaar) vindt plaats op vrijdag 2 augustus.

Locatie: Vuelandia Hoofddorp : Kruisweg 478 (2e verdieping) 2132 LA Hoofddorp
Duur: va 17:00 uur – ca 21:30uur
Parkeren: je kunt gratis parkeren bij ons kantoor
Openbaar vervoer: de locatie is gemakkelijk aan te lopen vanuit het trein- of busstation (circa 10 minuten).