Vuelandia - Reisproducten Packages

Packages

Een scherpe prijs voor een complete reis.  Met Vuelandia Packages kun je profiteren van aantrekkelijke packages fares, die door scherpe inkoop veel lager uitvallen dan wanneer je een losse vlucht, hotel en transfer boekt.

Vuelandia Packages is een combinatie van het reisproducten aanbod op basis van lowcost vluchten, hotels en transfers. Een nieuwe service van Vuelandia primair gericht op de B2B markt. Met de Vuelandia Package deals kun je als reisagent uit een ruim aanbod van pakketten van vlucht, hotel & transfer kiezen naar diverse bestemmingen in Europa maar ook bestemmingen zoals Marokko, Tunesië, Oman en Abu Dhabi.

Vuelandia Package Deals
Via een easy bedienbaar en supersnel systeem kun je als reisagent al snel een volledig samengestelde reis van een vlucht + hotelaccommodatie selecteren en reserveren. De Vuelandia Package tool toont alleen beschikbare reizen, dus word je niet teleurgesteld met mededelingen zoals “Jammer, deze reis is niet meer beschikbaar’. Tenzij je nét niet snel genoeg was om te reserveren, want een optie nemen is geen mogelijkheid. Vuelandia Packages werkt volgens het principe op = op en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ruim aanbod van zon- en citytrip bestemmingen

printpackage

Vuelandia heeft een continu wisselend aanbod van scherp geprijsde pakket deals, voor zowel verre zonvakanties als citytrips. Met een pakketreizenaanbod van meer dan 15000 geselecteerde hotels en 70 bestemmingen waaronder Spanje, Frankrijk, Canarische eilanden, Turkije, Griekenland, Portugal, Kroatië, Italië, Marokko, Tunesië, Oman en Abu Dhabi. Het aanbod van diverse scherpe deals wordt continu aangevuld en er wordt altijd wel een leuke bestemming aangeboden. Maar daardoor ook snel uitverkocht, in alle gevallen geldt dus: op = op / vol = vol.

Wisselend Aanbod

Uit het totale reisproducten aanbod

Bepaal je eigen marge!

Wij respecteren de gemaakte commissie afspraken!

Offline Service Groepen

Offline Service bij Groepsreizen
Meer informatie?

Ook geïnteresseerd in deze producten?