Vuelandia; Reisproducten en Travel Booking Software

Vuelandia, dé groothandel voor de reisindustrie op het gebied van Reisproducten en Travel Booking Software- heeft jarenlange ervaring in het leveren van reis gerelateerde technologische producten & diensten aan klanten wereldwijd. Sinds 2012 hebben wij ons bewezen als vooraanstaande experts op het ontwerp en de implementatie van Travel Booking Software.  En Vuelandia is een dynamische ‘No nonsense’ groothandel in reisgerelateerde producten & diensten. Innovatie qua technologie en conceptontwikkeling voor travel business-cases zien wij als interessante uitdagingen voor het bereiken van nieuwe doelen en vruchtbare samenwerkingen. “No nonsense, can do!

We zijn toegewijd aan de reisindustrie met een reputatie als een reis-technologie leverancier die ongeëvenaard is en voortdurend veel lof ontvangt van onze klanten. Wij zijn trots op onze eerste klas support service en onze klantrelaties. Wij zorgen ervoor dat onze producten up-to-date zijn en blijven met nieuwe functies. Zodat jij, als opdrachtgever, altijd vooruit blijft en concurrerend kunt zijn in de snel veranderende en innovatieve reisindustrie.

Het team

Binnen Vuelandia, heeft ieder zijn eigen expertise, waardoor we een krachtig team vormen als business partner. Wij leveren en implementeren van alles met een team van reisspecialisten, projectmanagers en ontwikkelaars. We kunnen beloven dat geen project ons te obscuur is. Of je nu een kleine lokale reisbureau bent of een internationale onderneming, wij kunnen je helpen en begeleiden om jouw reis-technologie doelstellingen te bereiken. Dit doen we op ‘no nonsense’ wijze. Geen complexe procedures of trajecten, maar dicht bij de klant en op een informeel niveau. De wensen van de klant worden daadwerkelijk centraal gesteld.

Onze missie is:

“Mission Possible!”

 • Wij verlenen Service Excellence;
 • Wij hebben een “no nonsense” mentaliteit;
 • Wij leveren optimale kwaliteit;
 • Wij laten ons leiden door innovatie;
 • Wij maken gebruik van onze brede marktkennis;
 • Wij zijn gewapend met een positieve ‘can-do’ houding.
 • Non-IATA reisagenten / touroperators
 • IATA reisagenten / touroperators
 • Mobiele Reisagenten (ZRA)
 • Online Travel Retail
 • Corporate (business) Travel
 • Community Travel
Inkoop

IT

Support

Fonds Gehandicaptensport
FairShare Travel
Net Travel Associates

Maak kennis met het Directie Team

Mikel van Nimwegen

MIKEL VAN NIMWEGEN

Owner / Director

Mikel heeft een lang ‘track record’ binnen Corporate Business Travel. In zijn functie als line-manager van de grootste Business Travel Centres van Nederland, legde hij de focus op een hoog serviceniveau van zijn team en voor zijn klanten. Uitgangspunt hierin was “voldoen aan de wensen van de klant, tegen de meest gunstige condities en processen” . Mikel heeft in zijn carrièreplanning binnen het vakgebied Business Travel, zijn kennis nadien benut in een rol als Manager Corporate Sales. Hierbij adviseerde hij bedrijven over het zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten van Business Travel Management.

Danny Ruitenberg

DANNY RUITENBERG

Owner / Director

Danny is door zijn jarenlange ervaring als Key Account Manager en Pricing Analist, expert in de complexe tarievenstructuur van de luchtvaartmaatschappijen. In de rol van Key Account Manager bij een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij is hij met vele bedrijven in contact gekomen en heeft hij zo een breed inzicht ontwikkeld in het leisure en Business Travel segment. Danny zijn enorme expertise staat garant voor de beste deals en tarieven en de juiste concepten die de vraag van de business partners van Vuelandia volledig beantwoordt.

RAUL BRAVO

Chief Technical Officer (CTO)