Vuelandia, vaste sponsor van Fonds Gehandicaptensport

logo-FGSport

Iedereen die aan sport doet weet hoe goed je je voelt wanneer je verfrist en vol nieuwe energie uit de douche stapt. Sporten is in alle opzichten goed voor je. Je lijf is je zowel innerlijk als uiterlijk dankbaar en dat straal je uit. Het geeft je fysiek nog meer zekerheid en kracht en houdt je geestelijk sterk en in balans. Sporten bevorderd ook teamspirit, een goede samenwerking en samenhorigheid.

Het zal inmiddels duidelijk zijn: wij vinden sport een onmisbaar onderdeel van ons leven. Al van jongs af aan is voetbal één van onze grote passies, maar eigenlijk zijn we zo’n beetje ‘allesvreters’ als het om sport gaat.

Voor ons is het heel vanzelfsprekend om even op de fiets te springen en op weg te gaan naar het veld om een partijtje te voetballen. Maar voor velen is dat niet zo gemakkelijk. Om het voor hen mogelijk te maken moeten speciale maatregelen worden genomen: Projecten als (S)Cool on Wheels, dat op speelse wijze voorlichting biedt over gehandicaptensport aan basisschoolleerlingen en daarmee de beeldvorming bij deze kids positief beïnvloedt; of het Wheels2Sport project dat sporthulpmiddelen beschikbaar stelt zodat verschillende sporten uitgeprobeerd kunnen worden; maar ook het geweldige G-Toppers project, dat een compleet verzorgd arrangement aanbiedt aan iedereen met een handicap die graag wil meewandelen met de Vierdaagse van Nijmegen, maar dat niet zonder de noodzakelijke begeleiding kan. Daarnaast ondersteunen zij de activiteiten van Special Olympics Nederland, Gehandicaptensport Nederland en SailWise en vele lokale initiatieven.

8

Ook meedoen?

Vaste klanten van Vuelandia kunnen meedoen met de ‘Verdubbelaar’. Per geboekt ticket bepaal je of jij onze donatie met €1 wilt verdubbelen.  Maar je kunt ook jouw medewerkers stimuleren om zelf ook een bijdrage te leveren aan het Fonds Gehandicapten door privéreizen te boeken via de site FairSharetravel.nl Een vast bedrag van elke boeking op FairShare Travel gaat direct naar het Fonds Gehandicaptensport.