Met welke Travel Booking Software helpen wij jou verder?

Travel Booking Software op Basis van Modulair of  “All-in-One” Principe

Reisagenten verwachten steeds meer en meer van boeking systemen: een slimme interface, snel kunnen zoeken, flexibele data, en natuurlijk een uitgebreide & uitstekende selectie van producten. Hiervoor heeft Vuelandia Booking Software ontwikkeld, waaronder ‘Dynamic packaging’. Deze software geeft toegang tot een zo breed scala van producten die business gerelateerd (bijvoorbeeld hotel)  of samen als één reispakket, inclusief vlucht, vervoer, accommodatie en andere diensten kunnen worden geboekt.

Het boekingssysteem wordt terecht beschouwd als hét belangrijkste onderdeel van het organiseren van reizen. Het vormt de basis van verkoop producten van reisagenten, maar uiteindelijk ook van de suppliers zoals  hotelketens en andere marktpartijen binnen de reisindustrie. Booking software is waar de business samenkomt.

Dynamic packaging software maakt het gebruik van reisproducten van de vele leveranciers mogelijk: distributie en verkoop van de diverse producten in één keer. En deze oplossing is gunstig voor reisorganisaties, want het verbreedt het productaanbod met “custom” tour pakketten.

De variëteit van verschillende ‘business modellen’ stelt een aantal eisen die met name op het gebied van efficiëntie moet voldoen: een soepel boekingsproces bij het online boeken en uiteraard de verwerking van betalingen. Maar daarnaast ook ondersteuning op het gebied van Management. Want zakelijke gegevens moeten te allen tijde kunnen worden geraadpleegd.

Bovendien hebben wij de meest effectieve technieken in huis om de grote hoeveelheden gegevens versneld te tonen. Dus geen ‘ellenlange’ wachttijden. Onze Travel Software omvat verschillende producten voor directe toegang tot vluchten, hotels, transfers, citytrips, packages, enzovoorts wereldwijd.

Wij komen graag met jou in gesprek! Innovatie qua technologie en conceptontwikkeling voor travel business-cases zien wij als interessante uitdagingen voor het bereiken van nieuwe doelen en vruchtbare samenwerkingen: “No nonsense, can do!”

Maak een afspraak