Travel Navigator

Een platform waar van alles beschikbaar is, waaronder: vliegtickets, accommodaties, autohuur, beddenbanken, toegang tot netwerk DMC’s en excursies. Met de nieuwste ontwikkelingen in de markt, zijn we in staat om als facilitator centraal te staan als warenhuis in het voorzien van diverse gereedschappen/platforms, producten of een combinatie van techniek & product. De Vuelandia Travel Navigator is hét onafhankelijke online warenhuis voor reis-gerelateerde producten, waarmee in één oogopslag het gemak, transparantie, inkoopvoordeel en maatwerk worden gecombineerd. De Travel Navigator is voor iedere ondernemer in de reiswereld bij uitstek hét systeem om mee te werken.

Vuelandia Travel Navigator

De Vuelandia Travel Navigator biedt je in één omgeving alle benodigde instrumenten, een systeem welke makkelijk is te bedienen en je kunt gebruiken om de functie van reisorganisator perfect te kunnen vervullen. De Vuelandia Travel Navigator kan ook op maat worden gemaakt en worden ingericht naar eigen look & feel (Whitelabel). De Vuelandia Travel Navigator is hiermee een ideaal platform voor zowel Reisagenten, Touroperators, DMC’s, Retailers en community’s.

Scherpe Inkoop

Met dit systeem delen en verbinden we al onze vaste partners aan elkaar, maar desgewenst kunnen in een Whitelabel omgeving ook eigen partners worden toegevoegd. Door onze scherpe inkoop met betrouwbare ondernemingen realiseren we hierdoor zeer aantrekkelijke tarieven. En niet onbelangrijk, deze tarieven zijn ‘netto-tarieven’, waarbij je als reisorganisator jouw eigen marge kunt bepalen en wij de bestaande commissie afspraken respecteren.

Voordelen van de Travel Navigator

  • Alle reisproducten binnen één platform;
  • Naar wens custom style (white label) in te richten;
  • Vliegtickets zowel lijndienst als low cost airlines;
  • Tarieven zijn netto bedragen en de marge bepaal jezelf;
  • Alle beddenbakken in één oogopslag met de goedkoopste accommodaties;
  • Autoverhuur, Transfers, Cruises en andere producten van de meest prominente verhuurorganisaties;
  • Administratie en IT is “case” van Vuelandia, wat betekent slechts één factuur voor jou en geen omkijken naar techniek;
  • Gedegen training & support bij het bedienen van de Vuelandia Travel Navigator op locatie of ‘in huis’;
  • Toegang tot het brede netwerk van Destination Management Companies (DMC’s) met direct contact faciliteit waarbij centrale betaling geschiedt via Vuelandia.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via sales@vuelandia.com (of bel 0900 4400000) voor het maken van een afspraak!

 

Kennismaken met de Travel Software van Vuelandia?

Registreer gratis & krijg toegang!

Registreren

Ook geïnteresseerd in deze Travel Booking Software?